Noziegumi pret cilvēci

Marksisma_ideoloģijas_iedvesmotie_noziegumi_pret_cilvēci._Jaunpienesumi_vietnei_http://lpra.vip.lv

Stāsts par taisnīgo atmaksu ļaundarim (video)

Aigars Prūsis, irliepaja.lv

 Pēc Otrā pasaules kara vairs neskanēja lielgabalu zalves, vairs nekauca pretgaisa aizsardzības sirēnas, jo uzlidojumu vairs nebija, taču Liepājā nebūt nebija iestājies miers.

Liepājā tiek turēti tūkstošiem vācu karagūstekņi, kurus padomju okupācijas iestādes izmanto dažādu smagu darbu veikšanai. Karagūstekņu ikdiena ir smaga un bezcerīga, jo trūkst pārtikas, nemitīgi uzglūn slimības, bet ikdienu vēl neciešamāku padara nežēlīgie nometņu uzraugi un ļaunais komendants, kurš ienīst visus vāciešus.

Kāds ir šī stāsta turpinājums, lūkojat Gunāra Silakaktiņa stāstījumā!

 

September 4, 2012 - Posted by | 2. pasaules karš

1 Comment »

  1. 2022. gada 24. februārī Krievijas Federācija iebruka Ukrainas Republikā. Sākās karš. Šis ir nepieļaujams agresijas akts. Šo Krievijas rīcību nedrīkst piedot. Krievija ir agresorvalsts. Diktators Vladimirs Putins nodemonstrēja savu patieso seju visai pasaulei. Ukrainai iet sūri. Ukrainai ir vajadzīga mūsu palīdzība. Aicinu ikvienu cilvēku, kura sirdī mīt dievišķā gaisma un ticība labajam, aizlūgt visvareno Pērkonu – Debesu Tēvu par Ukrainu un ukraiņu tautu. Kopš tālas senatnes Dievs Pērkons ir debesu kārtības uzturētājs. Pērkoņtēvs ir taisnīgs un godīgs. Labu viņš atalgo ar labu, bet ļaunu viņš atalgo ar ļaunu. Iedegsim savā mājā uz palodzes divas svecītes: vienu zilu, otru dzeltenu. Uzvilksim kaklā Pērkoņkrustu. Skaitīsim lūgšanu Pērkonam – Debesu Tēvam 7 reizes. Lūgšana Dievam Pērkonam Ukrainas un ukraiņu atbalstam: «Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, es Tevi pielūdzu un godāju! Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, es Tevi pielūdzu un godāju! Uzklausi manu lūgšanu, uzklausi visas tautas lūgšanu. Pasargā Ukrainu no austrumiem uz rietumiem, no dienvidiem uz ziemeļiem. Pasargā Ukrainu no sumpurņiem un ļaundariem. Atvairi iebrucējus ar savu milnu! Atvairi iebrucējus ar saviem zibeņiem! Sasper visus sumpurņus un ļaundarus ar trejdeviņiem zibeņiem! Svētī Ukrainas zemi. Svētī ukraiņu tautu. Pērkoņtēv, sit savas bungas! Pērkoņtēv, sper savus zibeņus! Dāvā Ukrainas aizstāvjiem, Ukrainas varoņiem drosmi! Dāvā ukraiņiem drosmi un gribasspēku. Atvairi no Ukrainas naidniekus. Pasargā ukraiņu tautu! Lai Pērkoņkrusts griežas! Lai Austras koks zeļ un plaukst! Lai Pērkons dārd un debesis rīb! Slava Ukrainai! Slava varoņiem! Lai godāts visvarenais Pērkons – Debesu Tēvs kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir!».
    Ar Pērkoņtēva svētību, Skolnieciņš no svētmeža
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Slava Ukrainai! Varoņiem slava!
    #24.02.2022. #dievturi #dievturība #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #DievsPērkons #Ukraina #SlavaUkrainai! #karš #karšUkrainā #Skolnieciņš #svētmežs

    Comment by Skolnieciņš no svētmeža | March 17, 2022 | Reply


Leave a comment